KONTROLLERET OPSTART

Nyhedsbrev 13. maj

INDHOLD:
• KONTROLLERET OPSTART
• Hundeførere og figuranter til Unghunde 1
• Påskedyst
• Bidetræning
• Lydigheds Cup
• PH Cup
• Klubmesterskab
• Pokal/sommefest

KONTROLLERET OPSTART
Vi har fået tilladelse til at starte op med udendørstræning fra mandag den 18. maj 2020, - så længe, at vi alle selv er OBS på at overholde myndighedernes retningslinjer og anbefalinger.
LÆS OPSLAG PÅ KLUBBENS HJEMMESIDE PHKBH.DK OG PÅ HOVEDFORENINGENS WEB DANSKPOLITIHUNDEFORENING.DK.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ,
- at hold genoptages for de hundefører, der har betalt træningsgebyr,
- at man møder alene til træningen (ingen familie eller tilskuere),
- at man inden holdtræning venter i sin bil/på p-plads/lufter hund,
- at man efter holdtræning trækker ud til sin bil/på p-plads/lufter hund,
- at man ikke på klubbens område samles mere end i alt 10 personer på banen og terrassen i forbindelse med holdaktivitet,
- at ingen må tage ophold i klubhuset, der kun må bruges til toiletbesøg og kaffebrygning, - medbring gerne egen kaffe/te,
- at alle SELV skal afspritte køkken toilet, vask, håndtag mv af efter brug,
- at alle HOLDER BEHØRIG AFSTAND og i øvrigt bruger egen sund fornuft.

Det er dog tilladt at der opholder sig enkelte personer på terrassen, mens der trænes på banen, - BETINGET AF, at man IKKE blander sig med dem, der træner på banen.
Opmærksom henledes på, at trænere deltager på flere hold, - både de hold, de underviser på og de hold, de selv træner på. Medlemmer, der vælger at komme til træning, accepterer således dette.

Hundeførere og figuranter til Unghunde 1
Konkurrencen er flyttet til 21. juni 2020 og afholdes i Skovbo. Konkurrencen og faciliteter omkring denne afholdes naturligvis efter alle gældende retningslinjer.
Der er tilmeldingsfrist 31. maj for deltagere og figuranter. Tilmelding sker til Isa på mail: kasserer@phkbh.dk.
Endnu en påmindelse til jer, der er uddannede figuranter, - HUSK, at I skal også ud i konkurrencer. Oversigt over konkurrencer kan ses på hjemmesiden efter login.
Vores stab af figuranter på Hovedforeningens liste er opdateret. Har man ikke været ude i felten i flere år, er man slettet af listen. Kontakt Isa for at tjekke, om du stadig er på listen.
Skulle der være medlemmer, som godt kunne tænke sig at blive uddannet som spor-, gerningssteds-, runderings- eller evt. 10ér bidefigurant, så giv besked til bestyrelsen herom.

Påskedyst
På grund af omstændighederne er dysten aflyst i 2020 og vi vender tilbage herom i 2021.

Bidetræning
Pga. af begrænsninger i myndighedernes retningslinjer, er bidetræning midlertidigt flyttet til tirsdage kl.18.00 på banen. Første gang bliver tirsdag den 19. maj 2020. Man skal være tilmeldt holdet BIDETRÆNING og have betalt træningsgebyr kr. 250, for at deltage. Bidefigurant Thomas vil være til stede de fleste tirsdage. Såfremt ALLE, der er tilmeldt bidetræning deltager på samme tid, må enkelte springe over således, at deltagerantallet (incl.Thomas) ikke overstiger 10.

Lydigheds Cup
På grund af omstændighederne er konkurrencen aflyst og vi vender tilbage herom i den nye sæson.

PH Cup
Denne skulle have været afholdt søndag den 17.maj. På grund af omstændighederne er konkurrencen aflyst og vi vender tilbage herom i den nye sæson.

Klubmesterskab
Dette skulle have været afholdt søndag den 7.juni i alle klasser. På grund af omstændighederne er konkurrencen aflyst og vi vender tilbage herom i den nye sæson.

Pokal/sommefest
Fredag den 19.juni skulle vi have afholdt sommerfest med uddeling af pokaler mv. På grund af omstændighederne er denne aflyst på dagen og vi vender tilbage herom i den nye sæson.

PAS GODT PÅ JER SELV OG HINANDEN

HOLD SAMMEN PÅ AFSTAND

Total Page Visits: 912 - Today Page Visits: 3

Be the first to comment

Leave a Reply