Info vedr. kommende flytning

Vi har længe vist at vi lever på lånt tid på Kildedalsvej, da der skal bygges i området. Nu har vi endelig fået noget konkret vi kan forholde os til.

Efter planen skal vi flytte væk primo 2023, så vi er sikret endnu 2 sæsoner på Kildedalsvej. Inden vi skal flytte vil kommunen have klargjort et erstatningsområde til os og Kreds 3. Kommunen kan ikke love at de har fundet et permanent sted til os, så planen er at kommunen vil klargøre P-Plads, Træningsbane samt nogle pavillioner  på mark-arealet ved gasstationen (grønt kryds), der ligger lige ovre på den anden side af jernbanen, med indkørsel fra Måløv Byvej.

Dette midlertidige område vil være til rådighed i minimum 3 år og sandsynligvis længere. I mellemtiden vil kommunen arbejde på at finde et velegnet blivende område.