Julekonkurrence

Så fik vi afviklet julekonkurrencen. 9 deltagere, 2 kårede hunde og 7 ikke kårede hunde. Konkurrencen bestod af rondering med 5 genstande og en julemand, bevæbnet med en grydeske, et julefelt med 9 genstande og et spor med 3 genstande. Alt i alt kunne man opnå 90 point.
Charlotte med Agnes vandt for de kårede hunde med 70 point efterfulgt af Isa med Frida.
For de ikke kårede hunde vandt Helene med Ronja med 84 point efterfulgt af Kenneth med Juda med 64 point og på en delt 3. plads kom Pia med Ecco og Henrik med Alfred med 48 point. På en delt 4. plads kom Anatasia med Jackson og Michelle med Chili og på en 5. plads kom Lars med Sobachka.
6 hunde valgte at vise lidt ekstra kærlighed til julemanden, 2 hunde valgt at give genstandsnissen en større eller mindre svingom, nogle hunde ville lige checke om der virkelig var noget i gaverne…
Tak til Morten for at arrangere konkurrencen samt alle der deltog og en special tak til Kim som var julemand og stod for feltet, til Charlotte som stod for alle sporene for de ikke kårede hunde, til Kenneth og Pia der stod for sporene til de kårede hunde og til Maria og Lars som tog billeder.