Hvalpetræning i Dansk Politihundeforening er baseret på positiv forstærkning og foregår på hvalpens præmisser. Vi har mindre hold og altid mindst to instruktører på holdet, så vi kan gøre vores bedste for at give dig og din hvalp den bedste start.

I vores afdeling har vi 2 forskellige hvalpehold. Fælles for begge hold  at vi optager hvalpe på mellem 8 uger og ca. 7 måneder ved holdstart.

  • Et hvalpehold for egnede større brugshunde med DKK stamtavle og hvor ejeren har tid, ambitioner og lyst til at træne deres hvalp i Politihundeforeningens program. Programmet ligger meget tæt på politiets grunduddannelse for deres patruljehunde. Vi vil ud fra vores erfaringer vurdere om den enkelte race/hund har en rimelig chance for at følge uddannelsen til civil politihund. Det forventes desuden at der lægges meget tid i daglig træning.
    Læs mere om PH hvalpetræning her...
  • Hvalpetræning i Dansk Politihundeforening København
    Hvalpetræning i Dansk Politihundeforening København

    Et andet hvalpehold for alle større brugshunde racer. På dette hold lægges der primært vægt på socialisering og indlæring af den første grundlæggende lydighed, samt at hjælpe hund og hundefører til at opnå et stærkt forhold til hinanden, gennem leg og positive oplevelser.
    Læs mere om alm. hvalpetræning her...