Lydighedshold 2018
Lydighedshold 2018

Er din hund ældre end 9 måneder eller er du oprykker fra vores hvalpehold, kan du tilmelde dig og din hund på vores lydigheds- og træningshold. Holdet er åbent for alle "lovlige" hunde, også blandingshunde uden stamtavle og det kræver ikke aktivt medlemsskab af Dansk Politihundeforening.

Lydighedstræningsholdet er et hold, der kører 2 gange om året med start ca. primo marts samt ultimo august, og forløber over 12 gange. Der trænes på torsdage fra kl. 16:30 og varer ca. 1½ time incl. eventuel teori.

Programmet for træningen er baseret på motivation samt lydighedsøvelser med udgangspunkt i Politihundeforeningens øvelsesprogram, hvilket bl.a. omfatter lineføring, fri ved fod, indkald, apport, afdækning. Der er også mulighed for let sportræning samt en socialiseringstur. Al træning i Politihundeforeningen er i høj grad basseret på at etablere et positivt samarbejde mellem hundefører og hund.

Lydighedstræning

Undervisningen på Lydighedsholdet følger et træningsprogram, så deltagerne kan se hvad der er på programmet på de enkelte træningsdage.

For at få det fulde udbytte af træningen forventes det, at man også træner dagligt hjemme med øvelserne.

Du kan tilmelde dig og din hund på vores onlinetilmelding -

Se priser under Praktisk Info

Husk også at medbringe vaccinationsattest og kvittering for udvidet hundeansvarsforsikring.

Har du spørgsmål vedr. vores lydighedshold så skriv til os på mailadressen traening@phkbh.dk

For stambogsførte hunde og hundeførere der under træningen udviser engagement og talent, vil der kunne tilbydes oprykning til vores kåringstræning. Dette vil imidlertid også kræve anmodning om et aktivt medlemsskab af Dansk Politihundeforening.

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at træne i Politihundeforeningens Københavnsafdeling kan du skrive til traening@phkbh.dk

Du kan også læse mere praktisk info om træning i Dansk Politihundeforening København afd.