Lydighedshold 2018
Lydighedshold

Er din hund ældre end 9 måneder eller er du oprykker fra vores hvalpehold, kan du tilmelde dig og din hund på vores lydigheds- og træningshold. Holdet er åbent for alle "lovlige" hunde, også blandingshunde uden stamtavle og det kræver ikke aktivt medlemskab af Dansk Politihundeforening.

Lydighedstræningsholdet er et hold, der kører 2 gange om året med start ca. primo april samt ultimo august, og forløber over 10 gange. Der trænes på tirsdage fra kl. 19.00 til 20.00

Programmet for træningen er baseret på motivation samt lydighedsøvelser med udgangspunkt i Politihundeforeningens øvelses program, hvilket bl.a. omfatter lineføring, fri ved fod, indkald, apport. Al træning i Politihundeforeningen er i høj grad basseret på at etablere et positivt samarbejde mellem hundefører og hund.

Lydighedstræning

For at få det fulde udbytte af træningen forventes det, at man også træner dagligt hjemme med øvelserne.

Du kan tilmelde dig og din hund på vores onlinetilmelding -

Se priser under Praktisk Info

Husk også at medbringe vaccinationsattest og kvittering for udvidet hundeansvarsforsikring.

Har du spørgsmål vedr. vores lydighedshold så skriv til os på mailadressen traening@phkbh.dk

For stambogsførte hunde og hundeførere der under træningen udviser engagement og talent, vil have mulighed for at anmode om aktivt medlemskab og træne hele PH programmet.

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at træne i Politihundeforeningens Københavnsafdeling kan du skrive til traening@phkbh.dk

Du kan også læse mere praktisk info om træning i Dansk Politihundeforening København afd.