Hvalpetræning i Dansk Politihundeforening er baseret på positiv forstærkning og foregår på hvalpens præmisser. Det skal være sjovt for både hvalp og hundefører.

Hvalpeholdet træner på søndage mellem kl. 8:30 og ca. 9:30 og alt efter hvor meget hvalpen kan kapere. Efter træningen er der fælles morgenmad.
Hvalpetræningen er målrettet hvalpe med en DKK stamtavle, der er fra 8 uger til ca. 7 måneder, ved holdstart.

Hvalpeholdet 2018
Hvalpeholdet 2018

På dette hold lærer hvalp og hundefører at få en god kontakt til hinanden, motivation til at træne og lære, samt en grundlæggende lydighed.

Deltagelse på Hvalpeholdet kræver ikke aktivt medlemskab af Dansk Politihundeforening, men har du, når sæsonen er slut, lyst og ambitioner om fortsætte med at træne programmet i vores afdeling, kan du anmode om at blive aktivt medlem.

Bemærk...Holdet er primært for racer med en DKK stramtavle og med talent for vores program.
Andre racer, vil kunne ansøge om dispensation til optagelse på holdet, såfremt der er ledige pladser ved holdstart, ved at skrive til traening@phkbh.dk med angivelse af race og ambitioner med træningen.

Desuden påbegynder vi træning af en basal næsetræning og sporforståelse, ligesom vi også arbejder med hvalpens byttedrift.

Sæsonen afsluttes med en "Hvalpeprøve" og diplom.
Hvalpetræning kører om foråret, samt om efteråret med start i februar og august. Varighed ca. 3½ måned. Der er mulighed for løbende tilmelding under hele forløbet.

Ældre egnede hvalpe vil i slutningen af sæsonen også kunne prøve kræfter med den mere målrettede kåringstræning, på andre dage. Dette kræver imidlertid aktivt medlemskab af Dansk Politihundeforening.

Vores hvalpehold har en begrænsning på ca. 10 hvalpe og vi tilstræber, at der hver gang vil være mindst 2 og ofte 3 instruktører, så den enkelte hvalp og hundefører kan få det bedst mulige udbytte af træningen.

Tilmeld dig og din hund til hvalpetræning, online på tillmelding til hvalpetræning allerede nu. Her kan du også se om der er ledige pladser på hvalpeholdet, eller om du tilmelder dig til vores venteliste.

Prisen for at deltage på hvalpeholdet er 800,- kr. - Du er først optaget på holdet, når vi har registreret din indbetaling.

Regnr.:1551 konto 4017250 -
Husk angivelse af navn og holdnavn ved indbetalingen.

Det er muligt løbende at starte på holdet.

Læs desuden siden med praktiske oplysninger

Total Page Visits: 1815 - Today Page Visits: 4