Hvalpetræning i Dansk Politihundeforening er baseret på positiv forstærkning og foregår på hvalpens præmisser.

Det skal være sjovt for både hvalp og hundefører. Hvalpeholdet træner på søndage mellem kl. 8:30 og ca. 9:30 og alt efter hvor meget hvalpen kan kapere.

Hvalpetræningen er målrettet hvalpe af brugshunderacer med en DKK stamtavle, der ved holdstart er fra 8 uger til ca. 7 måneder gamle. Hvalpetræning kører forår og efterår og varer i ca. 4 måneder.

På dette hold lærer hvalp og hundefører at få en god kontakt til hinanden, motivation til at træne og lære, samt en grundlæggende lydighed.

Desuden påbegynder vi træning af en basal næsetræning og sporforståelse, ligesom vi også arbejder med hvalpens byttedrift.

Deltagelse på Hvalpeholdet kræver ikke aktivt medlemskab af Dansk Politihundeforening, men har du, når sæsonen er slut, lyst og ambitioner om fortsætte med at træne programmet i vores afdeling, kan du anmode om at blive aktivt medlem.

Træning i PH København foregår ved at man anmoder om optagelse på  holdet.
Anmodning om optagelse foregår online under [Tilmelding til hold] og du kan gøre det året rundt. Der er mulighed for løbende tilmelding under hele forløbet.

Bemærk...Holdet er kun for egnede brugshunderacer med en DKK stramtavle og med et rimeligt talent for vores program.

Sæsonen afsluttes med en "Hvalpeprøve".

Ældre egnede hvalpe vil i slutningen af sæsonen også kunne prøve kræfter med den mere målrettede kåringstræning, på andre dage. Dette kræver imidlertid aktivt medlemskab af Dansk Politihundeforening.

Vores hvalpehold har en begrænsning på ca. 10 hvalpe og vi tilstræber, at der hver gang vil være mindst 2 instruktører, så den enkelte hvalp og hundefører kan få det bedst mulige udbytte af træningen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til traening@phkbh.dk

Prisen for at deltage på hvalpeholdet en hel sæson er 1000,- kr. - Du er først optaget på holdet, når vi har godkendt din anmodning og registreret din indbetaling.

Regnr.:1551 konto 4017250 -
Husk angivelse af navn og holdnavn ved indbetalingen.

Det er mulighed for løbende at starte på holdet.

Læs desuden siden med praktiske oplysninger