TV serie om Ivan

TV2 Nord har lavet en serie om hvalpen Ivan fra Nordjyllands Politi.
I fire måneder følger TV2 Nord den sorte schäferhvalp Ivan frem mod den mulige godkendelse som politihund ved Nordjyllands Politi.
Serien følger ham fra 8 uger og frem til mentaltesten som 4 måneder gammel.

Tilrettelæggelse: Robert Bedsted
Se serien på TV2 Nord via nedenstående links.


Afsnit 1
Ivan er en otte uger gammel, lille sort uldtot på syv kilo, som gerne vil være politihund. Men inden da er der mange forhindringer. Blandt andet de glatte gulve i Aalborg Lufthavn. I fire måneder følger TV2 Nord den sorte schäferhvalp Ivan frem mod den mulige godkendelse som politihund ved Nordjyllands Politi.

 

Afsnit 2
Ivan er ti uger gammel og skal med sin fører Casper på arbejde med de store hunde. I dag skal Ivan lære af en af Danmarks bedste politihunde og så venter der store udfordringer i Faarup Sommerland. Junglestien er en enorm udfordring, når man er en uldtot på bare 10 kilo.

 

 


Afsnit 3
Ivan er efterhånden en stor hvalp og skal på patrulje for første gang.
Dagen udvikler sig dramatisk, da der slås storalarm. 24 børn er drevet til havs ved Øster Hurup og Ivan har 104 kilometers udrykning til stedet.

 

Afsnit 4
I dag skal Ivan til eksamen i Farum. Han er seks måneder gammel og skal bestå politiets krævende mentaltest. Hvis han dumper, kan han ikke blive politihund. Selv hvis han består, er der en stoptest mere. Dyrlægekontrollen.
Alt er på spil og fire måneders træning kan vise sig at være forgæves.